Uusi oranssi kenttä Tee 39

Kenttä kehittyy: Oranssi kenttä Tee 39

Eke Golf on ottanut käyttöön oranssin kentän, joka on 750 metriä lyhyempi kuin punainen kenttä. Hektometrisysteemin mukaan sitä kutsutaan Tee 39. Kenttä on merkitty maahan oransseilla kuutioilla tai oransseilla laatoilla. Kentällä on myös oranssinväriset paalut tee paikojen merkkinä.

Uusi kenttä tekee pelin nautittavammaksi, kun myös pelaajat joilla on lyhyemmät lyönnit, pääsevät helpommin greenille yrittämään par tulosta. Monen uuden golffarin mielestä on positiivista aloittaa peli lyhyemmillä väylillä, ja jatkaa myöhemmin, kun peli alkaa kulkea, varsinaisilta avauspaikoilta. Uusi kenttä sopii myös junioreille ja muille vähemmän kokeneille pelaajille.

Lyhyempi kenttä voi myös olla parempi huonossa säässä, jolloin pallo rullaa huonosti. Uusi kenttä tarjoaa myös naisilla on useampia vaihtoehtoisia kenttiä.

Uusi kenttä on saanut omat slopearvot, ja pelitulokset voi täyttää NexGolfissa sekä kilpailu- että harjoituskierroksina. Kenttä on nyt myös tuloskortissa. Uudet slopetaulukot samme vasta talven aikana.

Jos haluat tarkistaa oman pelitasoituksesi eri lyöntipaikoilta, tee näin:
- kirjaudu sisään NexGolfiin omilla tunnuksillasi
- mene: Oma NexGolf/Harjoituskierrokset/Syötä tulos/Tee, jonka jälkeen Pelitasoitus näyttää sinun oman pelitasoituksesi valitulta avauspaikalta.